9 Redenen Waarom Jij Een Bierabonnement Moet Nemen
08 november 2021 
5 min. leestijd

9 Redenen Waarom Jij Een Bierabonnement Moet Nemen

De 9 Redenen Waarom Jij Ons Bierabonnement Moet Nemen!

Ben jij al bekend met de Provinciebox, oftewel het eigen Bierabonnement van de Bier Compagnie? Zo niet, hoef je je vooral niet te schamen. Wij leggen het je namelijk wat graag uit! 

Voor nog geen 3 tientjes per maand ontvang jij al een doos met speciaalbier thuis. Dit is de Provinciebox! Nog niet bekend met hoe ons bierabonnement werkt? Wij geven jou 9 redenen om dit vandaag nog te doen.

1. Laat je iedere maand verrassen

Elke maand word jij verrast door de mannen van de Bier Compagnie met een lading provinciale speciaalbieren. Iedere maand stel jij jezelf de vraag, 'welke provincie gaan wij deze maand ontdekken?'. Welke bieren zitten er nu in en welke goodies (hierover later meer) mag ik ontvangen? En nog veel meer! Het is altijd tijd om jezelf eens te verwennen.

2. Sparen voor een BBQ workshop

BBQ is een echt Hollandse traditie. 91% van de Nederlanders barbecued wel eens per jaar. De BBQ en speciaalbier gaan goed samen. Dit is ook de reden waarom wij denken dat jij met deze speciale BBQ workshop van Smokey Basterds een te gekke dag gaat beleven. Bij elke box ontvang jij een unieke kroonkurk. Spaar ze alle 12 (=12 maanden 😉) en boek jouw workshop bij Smokey Basterds. Bij jouw eerste bestelling ontvang je een echte Bier Compagnie spaar pouch.

(de pouch en kroonkurken)

3. Raak verslaafd aan infotainment

Wist jij dat er elke maand een nieuwe placemat in jouw Provinciebox zit? Op deze placemat zie je de kaart van de provincie die wij diezelfde maand aandoen en van de brouwerijen die in de box zitten. 

Elke brouwerij heeft een persoonlijke video voor jou gemaakt, zodat je meer gaat leren over o.a. de brouwerij, de brouwer, de bieren of andere (fun)facts. Dus naast de entertainment, word jij ook nog eens geïnformeerd = infotainment! 🙏

4. Geef een bierabonnement eenmalig cadeau

Het bierabonnement is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven. Hiermee geef je wel een heel bijzonder cadeau! Dit jaar dus geen bloemen of cadeaukaart, maar een cadeau wat herinnert blijft.

Wist je dat je ook 3 of 6 maanden pakketten kunt geven? Kijk hier voor meer informatie: cadeaupakketten.

5. Ontvang iedere maand biergoodies 🍺

Wij proberen elke maand wat extra's in jouw Provinciebox te stoppen. Dit kan variëren van pennen, magazines, kortingscodes tot aan speciaalbier glazen. Dit is allemaal extra en kost helemaal niks. Altijd leuk, die gratis biergoodies!

6. Een hobby mag geld kosten

Speciaalbier drinken is een prachtige hobby. Genieten van verschillende bieren en unieke smaken. Alleen of samen genieten met vrienden. 

Dat speciaalbier drinken op dit moment razend populair is, zien we niet alleen terug in de horeca, maar ook op social media. Er zijn veel (besloten) groepen te vinden op de social media platformen als Facebook en Instagram. Daar zijn ook zogenoemde 'bier influencers' te vinden. Neem eens een kijkje op onze eigen social media bijvoorbeeld: Facebook of Instagram.

7. Gemakkelijk

Jij hoeft niet langer meer op zoek naar nieuwe bieren. Zonder dat je de deur uit hoeft, ontvang jij straks met gemak maandelijks jouw nieuwe bieren. Laat de Bier Compagnie jou meenemen op reis door heel Nederland. 

Het enige wat je moet doen, zodra de pakketbezorger is geweest, is de bieren koud zetten en de placemat uitpakken. Ga lekker zitten, neem je smartphone, tablet, of laptop erbij en geniet van je bier en de video's.

8. Vakantie in eigen land

Ken je dat?... Ben je een dagje weg of op vakantie in eigen land, dan bestel je toch bij de horeca het lokale biertje. Vaak zijn deze bieren verrassend lekker, maar het probleem is dat je hem thuis niet (makkelijk) ergens kan bestellen. 

Door de Provinciebox beleef je dit moment iedere maand weer opnieuw en opnieuw. En hier komt het mooie gedeelte! Op het moment dat jij een nieuw favoriet biertje hebt, dan bestel je hem makkelijk bij ons in de Bier Compagnie-shop.


9. Tot slot, jouw Untapped stats upgraden! 🍻

Door elk nieuw biertje weer toe te voegen aan je Untapped account groeit je account met de maand. Veel speciaalbier liefhebbers hebben een Untapped account en dit wordt een soort van statussymbool. Hoe meer verschillende bieren je hebt geproefd hoe hoger in aanzien je staat.

En dat waren ze...

Jouw 9 redenen om vandaag nog een bierabonnement te bestellen. Mocht je nog meer willen lezen over ons bierabonnement, raden wij deze pagina aan https://bier-compagnie.nl/provinciebox-bier-abonnement. Hierop staat alle informatie.

Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Proost! 🍺

Reactie plaatsen