Geef een speciaalbier cadeau

Pak een keer helemaal uit met het geven van een cadeau

Een speciaal biercadeau

Wil jij een keer helemaal uitpakken met het geven van een cadeau? Iemand helemaal blij maken en oprecht verrassen. Of het nu gaat om een verjaardagscadeau, vieren van een jubileum, ter waardering voor die leuke, hardwerkende collega of gewoon zomaar? Met een speciaalbier cadeau geef je altijd iets origineels

Speciaal voor jou!


Bier is van zichzelf al speciaal, maar je hebt verschillende soorten bieren. Wat maakt een speciaalbier nou speciaal? Officieel is er geen wettelijke definitie voor speciaalbier. Een bier wordt speciaalbier genoemd als deze niet onder pils, of wel het ‘normale’ bier valt. 


Er zijn zoveel speciaalbieren wat de mogelijkheden van een speciaalbier cadeau eindeloos maakt. Een pakket is helemaal af te stemmen op eigen smaak of de smaak van gelukkige ontvanger.


Een bierpakket van Bier Compagnie


Met een bierpakket van Bier Compagnie geef je iemand een speciaal cadeau. De bierpakketten van Bier Compagnie zijn allemaal speciaal! een speciaalbier cadeau is het antwoord op de vraag wat je voor hem of haar moet halen? Of het nu gaat om een verjaardag, vaderdag, moederdag, valentijnsdag of een andere speciale gelegenheid gaat. Met elke gelegenheid zit je goed met een speciaalbier cadeau.


Kies bijvoorbeeld voor een royal bierpakket! Een bierpakket van brouwerij Het Paleisje geef je een koninklijk bierpakket cadeau.
Het speciaalbier cadeau van Herts bier symboliseert een ode aan het leven. Perfect voor een verjaardag of jubileum!


Naar eigen smaak


Is hij fan van een blond biertje of meer van weizen? Stel het speciaalbier cadeau helemaal zelf samen. Op deze manier maak je het cadeaupakket helemaal naar eigen smaak. Ook als hij meer een IPA, block of dubbel liefhebber is.
Het samenstellen van een speciaalbier cadeau naar eigen smaak en die van de ontvanger geeft ook de kans om nieuwe bieren te proberen.
Vergeet bij het samenstellen van je speciaalbier cadeau geen lekker snack. De geselecteerde snacks van Bier Compagnie zijn perfect te combineren bij jou speciaalbier.


Gelegenheid groot of klein, de speciaalbier cadeaus van Bier Compagnie zijn voor alle bierliefhebbers!

Ontmoet onze Bier Compagnons

Rauw Brouwers

This area can be filled with content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

De Puttense Brouwerij

This area can be filled with content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Brouwerij Opener

This area can be filled with content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Heerlijke speciaal bieren op 1 plek!