bier-compagnie-team

Over Bier Compagnie

Verenigd door Speciaalbier

Wat doet de Bier Compagnie?

Wij van de Bier Compagnie zijn altijd opzoek naar de pareltjes onder de craft- en speciaalbieren. Met veel aandacht en zorg is ons assortiment in samenwerking met ons bierpanel samengesteld. Door te werken met een gevarieerd bierpanel komen alleen de lekkerste speciaalbieren in de shop. 

Ons doel is om speciaalbier drinkend Nederland en België kennis te laten maken met de unieke smaken van (kleine) top brouwerijen. Zo steunen we de lokale bierbrouwers en laten wij jou genieten van hun prachtige producten. Naast onze lekkere speciaalbieren willen wij jou ook verrassen met bijpassend eten. Net zoals bij een 'wijn en spijs'-combinatie kan het juiste bier het gerecht versterken. Ons Bier Compagnie-team bevat chefkoks die altijd gedreven zijn om de perfecte smaken naar boven te halen.

Kortom, welkom bij de Bier Compagnie! 🍻


De Bier Compagnie

speciaalbieren-foto-bier-compagnie

Speciaalbieren

Wij verzorgen alleen de lekkerste craf- en speciaalbieren.

Biergerechten

Wij bieden heerlijke gerechten die passen bij onze speciaalbieren.

Biercadeaus

Wij verzorgen de allerleukste biercadeaus voor bierliefhebbers!

Wie is de Biercompagnie?

De Biercompagnie is een samenwerking tussen de mannen van Man-Box en Smokey Bastards. Beide merken deden voorheen altijd wel 'iets' met speciaalbier, maar dit had nog niet de volledige focus. Zonde, want als de mannen bij elkaar zaten, konden zij wel uren praten over allerlei soorten bieren.


Tijdens de zoveelste (toch wel gezellige) bijkomst ontstond het idee om samen te werken en iets op te zetten waar wij allen behoefte aan hadden. Iets waar een speciaalbier liefhebber, zoals jij zelf, opgelucht zijn of haar hart kan ophalen. Voordat zij het wisten, was daar al de naam - 'Bier Compagnie'. Een verzamelplek voor ons fanatiek speciaalbier fanaten. 
bier-compagnie-achtergrond

Kom in contact met ons 

Wil jij je aanmelden als brouwerij of deel uitmaken van ons bierpanel? Of wellicht heb je een briljante idee voor ons?

Proost-bier-compagnie