Een origineel bier cadeau voor alle liefhebbers

Geef een origineel bier cadeau, gepast voor elke (speciale) gelegenheid!

Origineel biercadeau voor echte bierliefhebbers

Ben je op zoek naar een origineel bier cadeau voor een echte bierliefhebber?
De zoektocht naar een geschenk voor je vader, moeder, broer/zus, man of vrouw, het is geen gemakkelijke opgave. Helemaal als het gaat om een perfect, origineel cadeau voor een verjaardag, jubileum, kerst, valentijnsdag of elke andere speciale gelegenheid. 


Origineel bier cadeau voor hem


Over het algemeen zijn mannen toch wel bierdrinkers. Bier is uiteraard niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen die houden van een heerlijk koud biertje. 

Elke week na werk met collega’s de week goed afsluiten of met heerlijk weer het terras op met vrienden of vriendinnen en bij minder weer lekker de kroeg in. Daar hoort een lekker biertje bij. Een origineel bier cadeau is daarom echt een perfect cadeau voor hem. Kies daarom voor een speciaal bierpakket van Bier Compagnie!


Speciaalbier cadeau


Voor een echte bierliefhebber is een speciaalbier cadeau perfect. Een speciaal bierpakket bestaat uit verschillende speciaalbieren met een echt proefglas. Op deze manier kan de gelukkig ontvanger van het pakket, dit kan je vader, moeder, broer/zus, vriend/vriendin, man of vrouw, kennis maken met verschillende soorten bieren. Breid je smakenpallet uit door nieuwe soorten bieren te proeven.


Alle bierpakket van Bier Compagnie zijn origineel en met zorg samengesteld. Geef een royal bier cadeau. Een koninklijk bierpakket van brouwerij Het Paleisje. Het bierpakket van Hert Bier staat in het teken van het leven. Allemaal in een origineel bier cadeau. 


Van Nederlandse bodem


Met dit originele bier cadeau is je zoektocht naar het perfecte cadeau direct afgelopen. Een bier cadeaupakket met speciaal geselecteerde bieren van Nederlandse bodem. Beschikbaar in klein, medium en groot cadeau. Op deze manier zorg je dat je voor elke gelegenheid (groot of klein) een gepast pakket te geven heb!


Kan je geen keuze maken? Of wil je graag ook wat speciaal biertjes bestellen voor jezelf? Stel dan je eigen bier pakket samen! Laat jouw smaakpallet de vrije loop en kies heerlijke speciaalbieren uit de selectie van Bier Compagnie. Waar kies jij voor als origineel bier cadeau?

Ontmoet onze Bier Compagnons

Rauw Brouwers

This area can be filled with content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

De Puttense Brouwerij

This area can be filled with content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Brouwerij Opener

This area can be filled with content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Alle speciaal bieren op 1 plek