Het leukste en lekkerste cadeau voor bierliefhebbers

Originele bier cadeaus in overvloed!

Het perfecte cadeau voor bierliefhebbers

Op zoek naar een leuk cadeau voor een bierliefhebber? Er zijn natuurlijk originele biercadeaus in overvloed! Als je zoveel keuze hebt, wat kies je dan voor cadeau? Bier Compagnie helpt je graag met het vinden van een origineel en onderscheidend cadeau voor bier liefhebbers.
Een biercadeau alleen voor mannen? Een bier cadeau kan natuurlijk ook voor alle vrouwelijke bierliefhebbers!
Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor een housewarming, een verjaardag, kerst of een andere speciale gelegenheden? De oplossing is een bier cadeau! 


Bier is plezier!


Voor bierliefhebbers geldt het motto ‘bier is plezier’. Een echte bierliefhebber houdt dan ook wel van nieuwe biertjes te proeven en ontdekken. Met een speciaal bier cadeau pakket verras je alle bierliefhebbers! Met een bier cadeaupakket van Bier Compagnie ontdek je alle craft- en speciaalbieren. De speciaalbier pakketten bestaan uit speciaalbieren van Nederlandse bodem!

Met het juiste biertje maak je je cadeau net wat beter!


Bier cadeaupakket


Bier Compagnie heeft een ruim aanbod met verschillende bierpakketten. Allemaal, stuk voor stuk, rijkelijk gevuld met speciaalbieren. Voor elke gelegenheid een passende box. Een verjaardag cadeau voor je vader, moeder, vrienden of een collega? Kies een klein, medium of large bier cadeaupakket.
Toch op zoek naar een ander soort cadeau voor bierliefhebbers? Stel dan je eigen bier cadeaupakket samen. Laat je smaakpalet de vrije loop en kies acht speciaalbieren voor het perfecte bier cadeau. Of je nu een IPA drinker bent of verwend Quad Fundum drinker? Bij Bier Compagnie heb je verschillende bieren van geweldige brouwerijen. Perfect om te geven!


Je eigen bierproeverij


Een speciaalbier pakket is het perfecte cadeau voor bierliefhebbers. Een bierproeverij verpakt in een cadeaupakket. Zo geef je de bierliefhebber de mogelijkheid om nieuwe bieren te ontdekken.
Met een leuk cadeaupakket kan je natuurlijk ook zelf een bierproeverij organiseren. Met heerlijke speciaalbiertjes met passende snacks organiseer jij een gelaagde bierproeverij!


Welk bier cadeaupakket geef jij de bierliefhebber cadeau? Bestel het perfecte bier cadeau bij Bier Compagnie.

Ontmoet onze Bier Compagnons

Rauw Brouwers

This area can be filled with content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

De Puttense Brouwerij

This area can be filled with content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Brouwerij Opener

This area can be filled with content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Speciaal voor de bierliefhebber