Geef een bierpakket cadeau!

Je zoektocht naar een cadeau voor jezelf of een mede bierliefhebber eindigd hier!

Een bierpakket cadeau

Op zoek naar een cadeau voor jezelf of een mede bierliefhebber, geef een bierpakket cadeau! Of je nu zelf verschillende bieren wilt proeven of juist een origineel cadeau wil geven aan de (gelukkige) ontvanger. 


Een bierpakket geven is altijd wel een goed idee. Je hebt tegenwoordig zoveel verschillende soorten bieren waarmee je een mooi bierpakket cadeau van kan maken. Op deze manier maak je je biercadeau altijd uniek en verrassend. 


Wat is een bierpakket?


Een bierpakket is een verpakking, dit kan een doos, kistje of andere soort verpakking zijn, rijkelijk gevuld met verschillende flesjes bier. Dit kunnen ‘normale’ biertjes zijn of speciaalbiertjes. 


Speciale bierpakketten


Er zijn heel veel verschillende soorten bieren waarmee je eindeloze pakketten mee kan samenstellen. Helemaal in je eigen stijl/smaak of nou ja eigenlijk die van de ontvanger. We snappen het, het weggeven van een bierpakket als cadeau is lastig!

Helemaal een bierpakket van de Bier Compagnie. De bierpakketten van Bier Compagnie zijn gebrouwen door echte ambachtsmensen met een passie voor bier. Dat proef je!

Jouw favoriet bierpakket


Een bierpakket is het perfecte cadeau om te geven. De gelukkige ontvanger zal jou dankbaar zijn en wellicht ontdekt hij/zij wel een nieuwe favoriet. Kies bijvoorbeeld een bierpakket small, medium of large. Alle bierpakketten cadeau’s zijn gevuld met speciaal bieren van Nederlandse bodem.


Zeg het met een bierpakket cadeau


Elk pakket is natuurlijk weer anders, maar lekker en uniek op zijn manier. Wat dacht je van het bierpakket van Hert bier. Heerlijke bieren die in het teken van het leven staan. Proost op een ‘dorps leven’, ‘zwaar leven’, ‘wild leven’ en ‘speciaal leven’. 

Een perfect bierpakket als cadeau voor een verjaardag, afscheid van een collega, speciaal cadeau onder de kerstboom of een speciale traktatie voor jezelf.
Je zegt het allemaal, gefeliciteerd, fijne feestdagen en je verdiend dit, met een bierpakket.


Wat zeg jij tegen de gelukkige ontvangen van een mooi bierpakket cadeau?

Wat is de Bier-Compagnie?

Wij van de Bier Compagnie zijn altijd opzoek naar de pareltjes onder de craft- en speciaalbieren. Met veel aandacht en zorg is ons assortiment in samenwerking met ons bierpanel samengesteld. Door te werken met een gevarieerd bierpanel komen alleen de lekkerste speciaalbieren in de shop.

Ons doel is om speciaalbier drinkend Nederland en België kennis te laten maken met de unieke smaken van (kleine) top brouwerijen. Zo steunen we de lokale bierbrouwers en laten wij jou genieten van hun prachtige producten. Naast onze lekkere speciaalbieren willen wij jou ook verrassen met bijpassend eten. Net zoals bij een 'wijn en spijs'-combinatie kan het juiste bier het gerecht versterken. Ons Bier Compagnie-team bevat chefkoks die altijd gedreven zijn om de perfecte smaken naar boven te halen.

Kortom, welkom bij de Bier Compagnie! 🍻


Bier Compagnie Ambassadeurs

Lennard van der Hoef - Leuk concept en een goede service echt een aanrader!!!! ⭐⭐⭐⭐⭐
Thomas van der Wal - Erg leuke webshop met veel verschillende soorten bieren ⭐⭐⭐⭐⭐
Hidde Koopman - Super toffe box laatst gekregen met allemaal oranje/Nederland bieren. Qua speciaalbieren voor ieder wat wils! ⭐⭐⭐⭐⭐

Ontmoet onze Bier Compagnons

Rauw Brouwers

This area can be filled with content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

De Puttense Brouwerij

This area can be filled with content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Brouwerij Opener

This area can be filled with content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!

Bierpakketten samengesteld en gekozen door bier-fanaten