Verkopen via Bier Compagnie

Ontvang extra inkomsten en word Biercompagnon van ons platform
Meld jouw brouwerij direct aan
bier-compagnie-aanmeldformulier-brouwerijen

Wil jij graag jouw bier verkopen op Bier Compagnie.shop?

Ben jij een echte craft beer-brouwer en heb jij een lekker biertje? En zou je deze graag willen verkopen? Dan is Bier Compagnie op zoek naar jou! 🍻


Op Bier Compagnie.shop willen namelijk wij échte bierbrouwers aanbieden die aan de onderstaande voorwaarden kunnen voldoen:

  • Authentieke brouwers die hun (hoofd)bier op onverdunde basis brouwen
  • Geen ingrediënten als bijvoorbeeld mais en rijst gebruiken om kosten te reduceren (lees: geen high-gravity)
  • Een minimale brouw capaciteit van 1.000 liter per bier(soort)
  • Ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel
  • Minimaal 24 bieren ter beschikking stellen voor ons Bier Compagnie-bierpanel, die jouw bier gaan beoordelen en vervolgens een online review plaatsen hierover.


Kortom, ben jij dé brouwer waarnaar wij zoeken?...

Vul dan het formulier in onderaan de pagina en wellicht zie jij jouw producten binnenkort op Bier Compagnie.shop terug.

Aanmelden in 5 simpele stappen


null


Waarom aansluiten bij de Biercompagnie?

Genereer extra inkomsten

Jouw bieren worden verkocht via onze Bier Compagnie-webshop. Hierdoor heb jij een (extra) online kanaal om deze aan te bieden.

Creëer merkbeleving

Héy brouwer! Bij Bier Compagnie zorgen wij ervoor dat je online ook goed vindbaar wordt. Hierdoor kan Google straks niet meer om jouw biermerk heen.

Kom in de spotlight

Wij bieden de mogelijkheid aan om jouw biermerk prominent onder de aandacht te brengen van onze vaste en unieke bezoekers. 

Zowel online- als offline verkopen

Bier Compagnie kan jouw bieren meenemen naar verschillende events om deze daar te verkopen.

Word vandaag nog een Biercompagnon

Verenigd door speciaalbier

Ja, ik wil mijn brouwerij graag aanmelden

Veelgestelde vragen

Wat doen jullie om de verkopen te stimuleren?

Wij zorgen ervoor dat het platform organisch gaat groeien door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Daarnaast gaan wij actief betaalde advertentiecampagnes draaien op Google (SEA). Bovendien zijn wij actief op social media en staan wij op (offline) evenementen zoals workshops, festivals en horeca evenementen.


Waarom een bierpanel?

Zoveel mensen, zoveel smaken! Wij willen het daarom graag voor de consument zo makkelijk mogelijk maken. Door het inzetten van het onafhankelijk bierpanel hebben wij al een eerste indruk van het bier. Het bierpanel beoordeeld individueel het bier aan de hand van een proefformulier. Elk bier(soort) wordt door panellid op verschillende factoren beoordeeld, waaruit vervolgens een eindoordeel komt. Dit wordt gedaan doormiddel van sterren met een minimum van 1 ⭐ tot maximum van 5 ⭐⭐⭐⭐⭐. Elk bier(soort) komt op onze website te staan mits het een minimale score van 2,5 sterren heeft behaald.

Wat als mijn bier niet goed wordt beoordeeld door het bierpanel?

Helaas! In dat geval kunnen we het bier voor nu nog niet toevoegen aan onze webshop. Echter sturen wij jou de feedback vanuit ons bierpanel op, zodat je er mogelijk iets mee kunt doen. Als je denkt dat het bier opnieuw getest moet worden, mag je ons uiteraard opnieuw benaderen en zullen wij het vernieuwde product aanbieden aan het bierpanel.


Kan ik meerdere bieren aanmelden?

Ja, dat kan! Let op: voor elk bier(soort) moet je het formulier opnieuw invullen. Je kan niet alle bieren in één keer aanmelden in verband met de verschillende specificaties per bier(soort). 

Meld jouw brouwerij aan

[gravityform id="3" title="false"]

Extra informatie

Probeer zo uitgebreid mogelijk te zijn. De informatie die wordt ingevuld, gaan wij gebruiken om jouw bieren aan onze webshop toe te voegen. Het is daarom belangrijk dat deze informatie kloppend is. 
Heb je vragen of is er iets duidelijk? Laat het ons weten via info@bier-compagnie.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!