We verzamelen rond 12:30 uur en vanaf 13:00 uur starten we met de workshop. Bij Smokey Basterds mag je, in tegenstelling tot anderen, helemaal zelf aan de slag met de verschillende tools, ingrediënten en BBQ's.
De lijst met gerechten:
- Varken aan de Asado met de biermop
- Smokey’s Hand Grenades
- The Escobar Burger
- Beercan Chicken
- Peking Ribs
- Yakatori chicken
- Sloppy Joe skillet
- Smokey’s C&C Cocktail
- Stout buikspek
- Abdijbier zalm van de Finse plank
- Coquilles van de Hibachi
- Belgische mossels
- Sticky Ribs
- Tomahawk met Salsa Criolla
- Smokey Panna cotta
- Cherry & Coke ice cream
- Ossobucco
- Flintstones Bone in Snack
- Smashed potatoes
- Kabeljauw loins
- Potatoes Skillet with Cheddar
- Goat Cheese Courgette
- Broodpudding met Warme Bourbon Karamel
Wat een heerlijke gerechten, vind jij ook niet?